7. ironman kører godt

Kort status. Her på 7. dagen kører alt som det skal – dog var Thea lige igennem sin sædvanlige anti-svømme periode, som heldigvis gik over, da hun hoppede på cyklen lidt over kl. 09.00. Hun var igen super hurtig på cyklen og er nu i gang med løbeturen. Til dem, der har lyst, så kan man også følge Thea og de andre atleters eventyr på den officielle blog.

Thea9

Reklamer

6 responses to “7. ironman kører godt”

 1. Lene Lau says :

  Det er fint med den officielle blok, men glem nu ikke Team-Theas helt egen. Den følges/læses intenst og spændingskurven er stødt stigende.

 2. Cecilie Storm says :

  I dag er det ikke bare Thea, der har været i god form. Den gamle supporter har også været flyvende, siger han selv. Han har det også strålende i dag. Han
  beskriver sine opgaver sådan: hjulpet Thea i løbetøj, blandet flasker med energi-drikke, pakket kasser med cykel og tøret svømmetøj, det beskidte cykeltøj er skyllet op og hængt til tørre, cyklen er efterspændt og smurt. Mails er næsten færdige med at blive skrevet og sendt. Og mad er spist og der er drukket masser af vand og cola. Her er nemlig godt varmt i dag.

  Kh fra den gamle supporter

 3. Cecilie Storm says :

  Flere af de hårde drenge var sikre på, at Thea vill køre hurtigst af alle. Men chef-supporten og Thea blev enige om, at tempoet skulle sættes lidt ned.

  God vurdering. I skal ikke satse.

 4. Cecilie Storm says :

  I mål. Den 7. ironwoman er gennemført. Nu på rekordtid. De 13 timer og 18 sekunder går gjorde ondt. Drømmen var at komme under 13. Og det lykkes. Bare lige for at være på den sikre side kappede hun 20 minutter af tiden. Så regne regne … ca. 12 timer og 40 minutter.

  Megasejt.

  Hun og den gamle supporter har det begge fint. Aftensmaden (spaghetti og kødsovs?) er indtaget. Thea er i bad. Og så skal der pakkes til i morgen.

  Knus til alle fra Thea og Jens

 5. Lene Lau says :

  Jeg synes, det er en rigtig god idé, at chef-supporterens bedre halvdel kommer ned fredag, fornemmer der er brug for assistance. Chef-supporteren skal jo være overskudsagtig 🙂 og ikke slidt ned til sokkeholderne.

 6. Lene Lau says :

  Hold da helt k…. Mens jeg har skrevet, kommer så denne nyhed. Stort tillykke. Knus til Thea og Chef-supporteren alias Jens

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: