7. ironman er gennemført

Så satte Thea ny personlig rekord i dette løb. De 18 sekunder gjorde ondt i går, så i dag kappede hun 20 min. af tiden for at være på den sikre siden. Tiden blev altså 12 timer og 40 min. Både Thea og supporter har det godt. Endnu en omgang kødsovs venter, og så skal der pakkes til 8. ironman i morgen.

Reklamer

20 responses to “7. ironman er gennemført”

 1. Ragnhild says :

  Flot klaret af far og datter. Håber at maden smager jer. Pas godt på hinanden i morgen også. Det gør ikke noget I bliver lidt længere….

 2. Ejvind P says :

  Dybt imponerende, Thea – hvor er du bare sej!! Lige nu er ‘din gamle’ løbetræner stolt over, at han har lært dig at løbe for mange, mange år siden 😉
  Også stort tillykke til Team Jens og øvrige supportere.
  Held & lykke i de kommende Ironmanns 🙂
  Kh Ejvind

  • Jens says :

   Hej Ejvind
   Skal hilse fra Thea.
   Ingen hernede kan forstå Thea klarer sig så godt uden at have gennemført mere end 2 ironmen tidligere. Hun fortæller, at hun altid har trænet – og mange forskellige ting – og at hun har været baneløber, så tag bare lidt af æren både for lysten tiæ at gøre det og for teknikken

 3. Ann-Christina says :

  Du er gak:-)! Det er fanme godt gået. Hvis du fortsætter i dette tempo, så ender du med at gennemføre den sidste på ti timer:-)

 4. Helle Holm says :

  Kære Thea! Hvor er du bare helt utrolig! Og hyggeligt lige at læse om din dag hver aften inden sengetid! Kæmpe held og lykke med de restrende dage – jeg er sikker på, du holder hele vejen hjem!
  Dbh Helle Holm

 5. David Køster says :

  På det billede i har lagt op af Thea på cyklen har hun en hvid forbinding på den ene hånd, er hun styrtet eller?

  • Jens says :

   Nej, hun er ikke styrtet, men de var lovet en flad rute, og Thea havde betalt en masse penge for at få cyklen indstillet til at ligge i bøjlen. Da vi kom herned var ruten ændret til en bakket vej. Cyklen måtte omstilles, så gearskiftet blev lidt akavet for Thea. Så for at skifte gear måtte hun dreje hånden så meget, at hun fik en skade. Så hun svømmer og cykler mef 4 fingre tapet sammen. Nu er ruten ændret igen, men fingrene er fortsat ikke helt ok. Hun skifter kun meget lidt og må så bruge lidt flere benkræfter. Det går ok.
   Hun er blandt de hurtigste på cykeldelen.

 6. Cecilie Storm says :

  David: Godt spottet. Nej, Thea er ikke styrtet. Men på den 1. ironman-dag var cyklen ikke indstillet rigtigt til det meget kuperede terræn og de mange sving. Så hun spændte helt vildt. Og brugte tilsyneladende hænderne forkert. Det har givet hende problemer med tre af hendes fingre. Eftersigende ikke noget alvorligt. Men nok til, at hun taper dem ind hver dag – også under svømningen.

 7. Cecilie Storm says :

  Sådan supporter Jens – en mere præcis beskrivelse af hånd-skden fra din side. Jeg er ikke helt inde i detaljerne;-) .

  Jeg ønsker jer en god dag på kontoret. Andrea, Katrine og mor-Else er på vej. Så spar på kræfterne til de kommer.

  Go go girl og daddy.

 8. Cecilie Storm says :

  Svømning. Well done. 1 t. og 15 m. Nu cykling i høj sol. Tempoet er roligt. Taktikken er en “hviledag” med en sluttid på 14-15 timer. Så hun er frisk til i morgen, hvor 2 nye og 1 ‘gammel’ supporter står klar på sidelinjen. Derfor ingen grund til panik, hvis hun ikke er lidt langsommere i dag.

 9. Cecilie Storm says :

  Så kom der lige endnu en artikel om søs. Denne gang i lokalsprøjten:
  http://m.favrskov.lokalavisen.dk/singleFrontpage.pml?relId=20130920%2Fartikler%2F709249793

 10. Anonym says :

  Hej Thea. hvor er det bare sejt og vildt imponerende. Vi hepper med fra Ørnebjergvej 10. Go go go 🙂 kh. Madsen & Astrid

 11. Anonym says :

  Alt vel selv om vi ikke hører meget i dag. Forbindelsen er ikke, hvad den har været. Men seneste melding var fin. Chef-supporter har som tidligere nævnt beordret flere pauser -særligt spisepauser. Strategien er blever fulgt, så tiden i dag er noget langsommere. Men eftersigende skulle det ikke være et svaghedstegn. Bare en hviledag:-)

  I eftermiddags havde jeg den hårdtarbejdende supporter i røret. Han kunne igen fortælle, at der er stor respekt om Thea i løbet. Nå ja lidt stolt har man vel lov at være. Jo det er et gak løb for tosser. Men det er jo seje tosser. På cyklen tager Thea åbenbart ofte føringen og nogle af mændene ligger på hjul. Og ja i går måtte hun låne en pedal ud og et par cykelsko. Så der er overskud til at hjælpe.

  Det er, hvad jeg ved for nu. Sofaen skal passes.

 12. Anonym says :

  Nå, så er målet nået for i dag … I disse sekunder. Supporteren henter pizza, mens Thea netop passerer målstregen. Det lyder dejligt med pizza -men ikke sundt for en ironwoma!?

 13. Ragnhild says :

  Hvor er det flot Thea. Godt at du lytter til farmand. Puh, det er altså også hårdt her på sidelinien….. Sov godt!

 14. Lene Lau says :

  Mor-Else blev sat på bussen tidligere i dag, Det bliver helt sikkert et frisk pust til teamet, og måske lidt aflastning af chef-supporteren 🙂
  Dejligt at dagen er godt overstået. Synes de har fortjent pizza – de er jo i Italien

 15. Kirsten Lebech says :

  Her hos os er vi også vildt imponerede, men vi vil meget gerne have mellemtider (især den ene af os).
  Forhåbentlig får du rygvind, passende temperaturer og masser af marcipanbrød i dag.

 16. Per says :

  Vanvittig præstation, du har gang i, Thea…. 100 x pøj-pøj fra en meget imponeret sommerkursist på VIH. Må Bjørnedyret gi dig styrke til resten af projektet! hilsen Per

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: