8. ironman gennemført

Så er 8. ironman gennemført på omkring 14,5 timer. Benene er ved at være godt brugte. Der er betændelse i det ene skinneben, og i det andet ben er musklerne helt spændte. I morges på 9.ironman gik svømning fint, men smerterne begynder at melde sig hist og her. Psyken fejler dog ikke noget. Og det er jo godt.

Reklamer

14 responses to “8. ironman gennemført”

 1. Lise Laubjerg says :

  Thea, du er simpelthen for vild – fair nok hvis kroppen begynder at brokke sig lidt over det du byder den i disse dage 😉
  Det er SÅ fedt at følge dit løb herinde – keep up the good spirit, men husk at stoppe mens legen er…acceptabel 😉
  Knus og tanker herfra

 2. Anonym says :

  Hej søs. Jeg hører dagen er hård. Smerterne er begyndt at melde sig. Men du overgiver dig ikke endnu. Pas nu på dig selv. Du har jo for længst bevist, at du er en ironwoman. Respekt herfra. Mus fra søs

 3. Anonym says :

  Sofa-supporteren har været travl i dag, så derfor ikke så mange kommentarer. Men det er desværre også en af de allerhårdeste dage. Thea har problemer med nogle lårsmerter, men viljen fejler som sædvanlig ikke noget. Hun startede først på marathonløb ved 17-17.30 tiden , hvor hun tidligere har været i gang allerede ved 15-16-tiden. Og planen er at tage det meget med ro i løbet. Så hun er næppe i mål før midnat. Pyh … Så det bliver spændende, hvad dagen i morgen bringer. Kryds fingre alle sammen.

 4. Sofie Buchhave says :

  Jeg hepper!

 5. Julie Pio says :

  Kom så Thea! Du er sej 🙂

 6. Anonym says :

  Der er godt Mor-Else er stødt til. Hun er hare-mor på nogle af runderne i marathon, forlyder det sig. Nej, det er ingen badeferie.

 7. Lene Lau says :

  Beklager, men jeg må nok lukke og slukke uden at kende dagens resultat. Lover, det blir’ det første, jeg gør i morgen. Jeg ser for mig Mor-Else gå i sit sædvanlige speed-tempo, og Jens er hjemme og forberede pasta m/kødsauce, begge godt hjulpet af Andrea og Katrine, og ja, vi har vist forstået, at det IKKE er nogen badeferie, men det kunne måske være velfortjent when it’s all over and done. Godnat, og sov godt, når I når dertil.

 8. Anonym says :

  Klokken 01.35 tikkede der en besked ind. I mål stod der. Om beskeden er forsinket, er jeg i tvivl om. Forbindelsen dertil er meget ringe, og kun hver 3. SMS kommer i gennem. Men jeg tror på, det blev meget sent. Men tjek til jernlady og tjek til ironman for 20 minutter siden fik jeg en ny besked: hun svømmer. Så Thea er til start i dag. Fantastisk. 10 i træk er i hvert fald et mål.

  Kom så Thea, kom så Thea, kom så Thea råber vi så højt som vi kan herhjemme fra Skådevej som i mellemtiden er blevet solgt;-)

  Vi giver ikke op Thea, hvis du bliver ved. Så hepper vi højere og højere. Og i ren sympati for din hårde dag og få timers søvn, tog vi en nat med 3 timers søvn. Rosa holdt nattefest:-) Men vi kan jo bare ligge os i sofaen, som vi plejer.

 9. Anonym says :

  Der skulle stå tjek til ironman nr. 9

 10. Ragnhild says :

  Dejligt med nyt fra sofaen. Vi hepper også herfra og krydser alt hvad vi kan og bliver helt forpustede af at rende frem og tilbage for at tjekke computeren. Godt Else er fremme og kan følge med. God dag til jer alle…

 11. Lise Laubjerg says :

  GO GO GO Thea…..du kan godt lidt endnu – Tænker på Kim Greisen, der lige tog halvanden Ironman på en brækket hofte (?????!!!!!) Selv om mindre bør gøre det….så mælkesyre og muskler, der truer med at fyre dig som administrator, må du tæske på plads og fortsætte lidt endnu…
  Vi hepper herfra….

 12. Lene Lau says :

  Kan kun tilslutte mig Lises indlæg, men for f….. , det gør ondt helt ind i mit gamle korpus, bare ved at læse om det 😦 GO GO GO THEA, også fra mig og Siena, som chef-supporteren har navngivet og som Mor-Else har sagt go for 🙂

 13. Kirsten Lebech says :

  Du kom i mål i går, da vi sov sødeligt – og da vi stod op, var du allerede i gang med din “morgendukkert” – du er SÅ sej, at du holder ud til den 10. tur.
  Vi krydser fingre – og følger dig med spænding….. Hils din supporterfamilie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: