10. ironman gennemført – første deca for Thea

Så er der godt nyt. Thea fik sin deca i går – 10 ironman i streg! Det er der kun en anden kvinde i verden, der har præsteret. Tiden var lidt bedre end foregående ironman, så ca. 16 timer og 45 min. Thea var faktisk i ganske godt humør, selvom hun efterhånden har smerter i hele kroppen, og lige en times tid inden fortalte, at nu kunne det være nok! Der var lige et øjeblik, hvor hun havde svært ved at forstå, hvorfor det nu lige var, at hun meldte sig til racet. Men i mål kom hun. Thea blev kørt direkte til hotellet og fik sine 5 timers søvn.

Kommer hun igennem i dag, så har hun slået verdensrekord for kvinder. Hun er godt i gang med svømningen, men der er stadig lang vej til rekorden er hjemme… Uanset hvad, så regner Thea med, at det er sidste dag i dag.

Reklamer

43 responses to “10. ironman gennemført – første deca for Thea”

 1. Ann-Christina says :

  Kom så Thea! Kom så Thea! Kom så Thea!

 2. Lene Lau says :

  DECA FOR THEA …. det synger 🙂 jeg er ved at være udgået for superlativer. Det er simpelthen sååå stort Thea og dit Team-Thea skal nok klare deres opgaver. Håber på en lind strøm af opdateringer, så op fra sofaen eller måske tværtimod, Skåde.

 3. Kasper Erbou Hansen says :

  Sådan! Så skal den verdensrekord bare hales helt i land. Kom så Thea, det er jo bare another day at the office 🙂

  • Cecilie Storm says :

   Du har ret Kasper. Men det er måske nok en af de mere travle dag på kontoret. En af dem der kræver 4 kilo slik i morgen. Hyggeligt også at se dig på sidelinjen. Lige som alle andre. Fantastisk opbakning fra alle venner, bekendte og andre interesserede.

   • Kasper Erbou Hansen says :

    Ja det er nok den helt store slikpose der skal frem efter den her arbejdsdag. Det er alt for spændende det her – jeg krydser alt der kan krydses!

 4. Cecilie Storm says :

  Svømningen er veloverstået. Nu cykling. Og planen for i dag er en runde af gangen. Derefter løb … og det bliver også runde for runde. Så vejen er lang. Men målet og verdensrekorden er derude.

  Kom nu Thea. Huske det er din badeferie for i år;-) Sidste dag skal nydes fuldt ud … giv den fuld gas i solen på sidste dag. Det plejer at være sådan en sofa-supporter gør. Stger og steger på sin charterferie – ingen solcreme, kun solens stråler. Det er hot. Megahot. Ulideligt varmt. Men i morgen er der ikke flere chancer for at gøre det om.

  Det er nu, det gælder … giv os det allersidste. Så giver vi dig en slapper og måske en rigtig badeferie de næste par dage?

  Det allersidste energi herfra. Søs du kan godt.

 5. Mille SC says :

  Thea, Thea, Thea.. Om det er 1, 2, 5, 11 eller 30 -jeg er egentlig ligeglad. Du er stadig en helt i mit univers!! Og jeg gir slik når du kommer hjem.. Kræfter, tanker og hep herfra!! KRAM

 6. Uffe Weng says :

  Jeg sidder og hepper på dig på mit studie! KOM SÅ THEA! Du er en verdenskvinde og jeg VED du kan… KOM SÅ! Vi er her alle og hepper og tror på dig og jeg er sikker på, at alle der kan sender al mulig god karma til dig! KOM SÅ THEA!

  DU ER SEJ og det du gør er SÅ inspirerende og beundringsværdigt.

  Jaaaaa!

 7. Lise Laubjerg says :

  Thea, må tilstå at jeg på ingen måder er ligeglad med hvor mange ironmans du gennemfører….du bliver NØD til at kravle i mål i dag…for jeg er overbevist om, at hvis det ikke lykkes dig at sætte den Verdensrekord i dag, så er du bare tilbage i feltet næste år….og jeg tror, der er mange nerver, der er ved at være noget tyndslidte….så GO GO GO GO….du er SÅÅÅÅ vild!!!! KÆMPE respekt herfra!!

 8. Mette Bjerregaard Flamand says :

  Go Thea, go Thea, go Thea – jeg sidder på skolebænker og følger dig på nettet 🙂 Jeg har vist din blog til min klasse… og de er vildt imponeret, vi hepper. Du kan, du skal, du vil…

 9. Kirsten Lebech says :

  Ih, det er flot, Thea – med det yderste af neglene, men du har været der før og alligevel gennemført – vi følger dig og tænker meget på dig og dit team..

 10. Cecilie Storm says :

  Cyklen ruller. Men stille og roligt. Der bliver ikke taget nogle chancer.

 11. Michael Smith Nielsen says :

  Du er så mega vild Thea!!! Det er så inspirerende det du har gang i der!!
  Du bliver simpelthen nødt til at komme i mål idag, 10 ironman er fantastisk men jeg vil så gerne kende en verdensmester 🙂 det er så en fantastisk præstation du har lavet end til videre!

  Og til supportteamet: I er sgu også lidt seje. Giv jer selv en hånd!
  Og lige for nysgerrighedens skyld. Kunne i lægge Theas daglige mad og energi indtag op?

  Michael

 12. Ragnhild says :

  Uanset hvad, så skal du fejres med champagne i nat, Thea! Vi har lagt den på køl…Bare tag den med ro – jeg bliver oppe! Du må snart kunne høre dernede hvor meget der bliver heppet på dig heroppe fra..

 13. Anonym says :

  Hej Thea – om du så først kommer i mål kl. 04.00 – så “SKAL” dette projekt – føres til ende med en verdensrekord – du er så tæt på – så spar på kræfterne og tag den tid det måtte tage og husk du kan sove længere i morgen

 14. Kristine Hansen says :

  Giv den gas Thea – håber benene får dig igennem dagens etape, men hvis ikke – så får du alligevel masser af thumbs up og smil herfra! Det er simpelthen imponerende at du har klaret 10 i streg.

 15. Liselotte says :

  Kom så Thea – jeg hepper på dig 🙂 det er en helt fantastisk præstation du er i gang med.
  Tak til supporter teamet for opdatering, så vi ikke skal gå alt for længe i uvished om hvordan det skrider fremad.

 16. Cecilie Storm says :

  Så er Thea halvvejs med cyklingen. Tilbage er der ‘kun’: 90 km cykling og 42,195 meter løb.

  Det bliver mere og mere realistisk.

 17. Lene Lau says :

  Tak Cecilie, du fortsætter bare…. du er vores “livline”.

 18. Julie Pio says :

  Kære Thea, det er helt fantastisk hvad du har præsteret og hvad du er igang med at præstere! Følger dig i tankerne og sender den allerbedste karma lige i din retning! Tillykke med din deca og jeg krydser alt for at du får din verdensrekord.
  Stor krammer og en kæmpe pose slik 🙂

 19. Anonym says :

  Jeg vil “æde min hat på ” at Thea sætter den verdensrekord –

 20. Malthe Kirkhoff Stougaard says :

  For SATAN Thea – KOM SÅ!! Du er så ufattelig sej. Jeg kender ingen med samme vilje- og kropsstyrke!!

  “Inch by inch
  play by play
  till we’re finished.
  We are in hell right now, gentlemen
  believe me
  and
  we can stay here
  and get the shit kicked out of us
  or
  we can fight our way
  back into the light.
  We can climb out of hell.
  One inch, at a time.”

  This is not any given Sunday… Jeg tror på dig!

 21. Ejvind P says :

  Kom så Thea – æd nu lige den maraton, og få din egen Verdensrekord. Du er så sej, at du kan gøre det bare på viljen! Uanset hvad, så er det nærmest umenneskeligt, det du har præsteret i de sidste par uger. Go, go Thea 🙂

 22. Louise Carøe says :

  Også et hep fra mig!
  You can do it!!
  Mega mega sej, er hvad du er!

 23. Cecilie Storm says :

  4 runder tilbage på cykel. Det er ikke langt. Måske 20-30 kilometer gætter jeg på.

 24. Ragnhild says :

  Flot Thea. Hold fast hvor ville jeg gerne være nede hos jer, eller bare kunne se det i TV!! .. Vi hepper og vi hepper og vi hepper……..

 25. Cecilie Storm says :

  Hørt i ’ironman-lejren’. Hvem er hende Thea? Vi har aldrig hørt om hende eller set hende til de 117 ironman-løb, vi har været til før. Hverken på Sicilien. Eller i Chile. Og så er hun kvinde og minimum 10 år yngre end alle os andre. Hvad tænker hun på at stille op i sådan et løb? Det må gå galt. Det her er et projekt for erfarne ironman-løbere. Og det er ikke for et uerfarent pigebarn.

  På 2. dagen fik de ret, Thea. De smilede i skægstubbene og tænkte: tosse.

  Men du gav dem baghjul. Og noget at snakke om. I cyklingen i sidste uge, lød det sådan her: Er hun dansk mester i cykling? Nej. Hun har aldrig deltaget i et cykelløb.

  Thea havde to sjove dage på cyklen. Der blev heppet på siden. Der blev grinet i feltet. Og frem for alt blev der kørt stærkt. Megastærkt.

  Respekt: sagde selv de sejeste i feltet.

  I lørdags blev der spurgt: Har hun kun gennemført 2 ironman inden dette løb? Ja. Det er hendes 3. ironman-løb. Denne gang bare i en udvidet udgave.

  Hun er noget særligt, blev det sagt. Tænk hvis hun havde den samme erfaring som os. Og tænk, hvad hun kan bedrive det til om 10 år, hvor man topper i denne sport.

  Den tanke er utænkelig.

  De har fået øje på Thea. Og Thea og teamet har fået øjnene op for, at dette ikke er en sport for uerfarne pigebørn.

  Det er mere ekstremt, end vi kan forestille os herhjemme i sofaen.

  Det kræver ikke ”bare” træning, viljestyrke og ærlighed. Det kræver viden om: hvornår man skal spare på kræfterne, hvornår man skal slå til. Og ikke mindst hvornår man skal spise hvad. Det er en videnskab.

  Derfor er der andre end os herhjemme i sofaen, der er imponerede over Thea. For nok får du noget at spise. Men ifølge supporterne er der ikke helt det samme i madkassen. I går måtte de for eksempel køre til byen efter proteinpulver. Men det var ikke sådan lige at skaffe. Og det blev til endnu engang kødsovs.

  Måske skulle Thea heller ikke have givet dem baghjul den anden dag. Det siger de erfarne. Det koster smerter i disse timer. Men alle var enige om, at det var sjovt.

  Og sjovt skal det jo være, når man er på badeferie.

  En badeferie som alle håber ender i en verdensrekord. Også de allersejeste af de sejeste supermænd, som kæmper for det samme.

  Mændene griner ikke længere. Det er der vist ingen, der gør.
  Selv om det (om få timer forhåbendlig) ’kun’ bliver til en verdensrekord:
  11 ironman i streg.

  Og altså ikke 30.

  Det sætter tingene i perspektiv, Thea.

 26. Jan Lindek says :

  Du skal da også have en hilsen fra en gammel klassekammerat, du er fanme sej. mange hilsner og klap på skulderne

 27. Ragnhild says :

  Sikken en opbakning, Cille!! Stor tak også til dig som underholder/-retter os andre så flittigt!

 28. Kirsten Lebech says :

  Tak for opdatering, Cecilie – man får helt tårer i øjnene…

 29. Lene Lau says :

  Tusind tak, Cecilie for dit ref. fra lejren. Det er ved at være ulideligt spændende…

 30. Camilla Kirkhoff says :

  Åh Thea, er så spændt på næste opdatering. Kan slet ikke vente med at høre om du sætter verdensrekord. Du er simpelhen SÅ sej. Er total klar på at fejre dig, når du vender hjem igen forhåbentlig med en verdensrekord i bagagen…

 31. Per says :

  VI VIL HAVE LIVEBILLEDER :))))

 32. Rikke E. Møller says :

  Thea, du er en kæmpe inspiration. Vi hepper på dig. Du SKAL have rekorden nu! Du er et SUPER-MENNESKE

 33. Michael Smith Nielsen says :

  Please nyt update. Hvordan går det med superkvinden?

 34. Mette Bjerregaard Flamand says :

  Thea jeg går ikke i seng, før du er kommet over målstregen, så du har bare at passere 🙂 og sætte de der “erfarne” mænd godt og grundigt til vægs – det er så fortjent at vise dig RESPEKT!
  Cecilie keep the words coming…

 35. Anonym says :

  Jeg er så småt begyndt at “æde af hatten” – det går ikke galt nu – verdensrekorden er så godt som i hus – men hvis ellers Thea,s fysik er lidt for op ad gående – skulle en “runde 12” måske genovervejes

 36. anni asp says :

  Jeg er vildt imponeret. At det tænkte umulige er muligvis muligt? Flot Thea 🙂

 37. Julie Pio says :

  Så flot Thea, så flot!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: